Arrangement De Holland

Beste Berenlopers,

Zoals jullie weten opent de inschrijving van de Berenloop op 20 april a.s.

Je voorbereidingen vragen de nodige aandacht. Daarbij hoort ook het boeken van de overtocht van Harlingen naar Terschelling. Wil je op een bijzondere wijze naar het eiland varen, denk dan eens aan een vaartocht met de zeesleepboot Holland. Deze voormalig bergingsjager van Rederij Doeksen en tegenwoordig maritiem varend erfgoed doet regelmatig vanuit Harlingen haar historische thuishaven Terschelling aan.

Voor deelnemers en toeschouwers van de Berenloop is een exclusief vaararrangement samengesteld.

Geniet van een vaartocht door Unesco Werelderfgoed Waddenzee en bereid je rustig voor op een van de mooiste marathons van ons land. Na afloop van de Berenloop kun je weer aan boord van de Holland stappen en tijdens de terugreis relaxed nagenieten van een sportieve eilanddag.

PROGRAMMA – ZONDAG 5 NOVEMBER 2017

07.30 uur Inschepen en ontvangst - welkom en veiligheidsinstructies

Ligplaats: Nieuwe Willemshaven in Harlingen (treinstation Harlingen Haven, parkeerplaats nabij de havens, zie parkeren in Harlingen)

08.00 uur Vertrek vanuit Harlingen

08.30 uur (Sport) ontbijt aan boord

10.00 uur Aankomst in de haven van Terschelling

12.00 uur Start Berenloop 2017

17.30 uur Laatste lopers komen binnen

18.00 uur Inschepen voor de terugreis

18.30 uur Vertrek vanaf Terschelling

19.00 uur Stamppotten buffet aan boord

20.30 uur Aankomst in Harlingen en ontschepen

VAARARRANGEMENT ZEESLEEPBOOT HOLLAND - BERENLOOP 2017

Het vaararrangement is inclusief de heen- en terugreis aan boord van de Holland, koffie en thee aan boord, een sportontbijt (heenreis) en stamppottenbuffet (terugreis).

De arrangementsprijs bedraagt € 65,= per persoon.

Soft drinks en alcoholische dranken zijn exclusief en tegen betaling aan de bar verkrijgbaar.

AANMELDEN VAARARRANGEMENT

Je kunt je voor het vaararrangement aanmelden door een bericht te sturen naar events@zeesleepbootholland.nl onder vermelding van Berenloop 2017. Wacht niet (te) lang, VOL=VOL. Na aanmelding volgen betalingsinstructies en na ontvangst van je betaling ontvang je de definitieve bevestiging van je boeking voor de Holland.

Op de vaartocht zijn de Algemene Reisvoorwaarden Stichting Zeesleepboot Holland 2013 van toepassing. Deze kunnen we op verzoek toesturen.

De kapitein kan, indien noodzakelijk – bijvoorbeeld door weersomstandigheden – te allen tijde beslissen van het programma af te wijken, de reis te annuleren of het aantal passagiers te beperken. Indien van toepassing word je hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.